Kırklareli mutfağı Sultanahmet'te

Four Seasons Hotel Sultanahmet,  ülkemizin yöresel mutfaklarını bu kez de Kırklareli Yemekleri Haftası’ylaöne çıkarmaya devam ediyor.


Aile büyüklerinden miras kalan tatları gelecek kuşaklara aktarmak için çalışan Jülide Başkur, 12 marta kadar Kırklareli’ye özgü yemekleri Four Seasons Restoran’da sunacak.

Sütlü kesme çorbası, haşlanmış tavuk ve yufka ile hazırlanan damat paçası, asma yaprağı, taze soğan ve pırasa ile pişirilen loznik, közlenmiş patlıcan ile domates ve çarliston biberli talçata, turşu suyu ile pişirilmiş kuru fasulye tapkana çuşka ve Boşnak mantısı, papaz yahni, ciğer sarma, peynir tatlısı ve hardaliye menüde yer alan çeşitlerin arasında.

Kırklareli mutfağının özgün tatlarını 12 marta dek tatma şansınız var.

Rezervasyon: 0212 402 31 50