Mutfakta yeni bir kariyer

Kariyerlerini mutfakta şekillendirmek için hayallerinin peşinden koşarak Chef’s Table Mutfak Akademisi’ni tercih eden ve stajları sonlanan öğrenciler farklı adreslerde çalışmaya devam ediyor.

Aldıkları nitelikli ve kapsamlı eğitim sonrası mezunlar akademi tarafından staja yerleştirilerek, dünyanın önde gelen markalarında 4 ay staj görüyor.

Chef’s Table Mutfak Akademisi, tarif üzerinden değil de mutfağı matematiği ve kimyasıyla öğrenmek ve gerçek sektörel tecrübeye sahip olmak isteyenler için farklı eğitim programları sunuyor.

Alternatif kariyer sahibi olan ve işini severek yapan Chef’s Table Mutfak Akademisi mezunları ve çalıştıkları işletmelerden bazıları:

Profesyonel Aşçılık Eğitimi mezunlarından Doruk Takar FRANKIE’de, Kutsal Ozan Point Hotel Barbaros’ta, Berke Güler Menü Cafe-Restaurant Samsun'da, Profesyonel Pastacılık & Ekmekçilik Eğitimi mezun öğrencilerinden Şahin Alireisoğlu Green Park Hotel'de çalışmaya başladı.