Ferko Ilgaz aşçılarına 4 madalya birden

Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort aşçıları 32. Uluslarası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nden dört madalya ile döndü. 


Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort aşçılarının lezzetleri, Türkiye’nin her bölgesinden aşçıların katıldığı 32. Uluslarası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nde ödüllendirildi.

Dört mevsim hizmet anlayışıyla Ilgaz Dağları’nın büyüleyici atmosferinde faaliyet gösteren Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort, lezzetleriyle de büyülüyor. 32. Uluslarası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’ne katılan Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort aşçıları hazırladıkları menülerle büyük başarı elde etti.

Mengen Aşçıları Federasyonu’nun düzenlediği, Türkiye’nin en prestijli yarışmalarından olan 32. Uluslarası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’ne katılan Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort aşçıları, dört ayrı kategoride Türkiye’nin her bölgesinden katılan aşçılarla yarıştı. Aşçılardan Zeynep Ustaoğlu, ‘Tatlı Tabağı’ ile Ali Ege, ‘Yöresel Türk Mutfağı’ ile Mert İmren ise Makarna kategorileri ile bronz madalya kazanırken Caner Kırım, Ali Ege ve Mert İmren Pratik Ekip Yarışması’nda gümüş madalya elde etti.

Aşçılarının kazandıkları madalyalardan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Ferko Ilgaz Mountain Hotel&Resort Genel Müdürü Bilge Kasırga İpek, şunları söyledi:

“Ilgaz’da dört mevsim hizmet anlayışıyla açtığımız otelimizde misafirlerimize her alanda en iyiyi sunmayı hedefliyoruz. Konaklamadan, geniş sosyal olanaklara kadar her şeyin kusursuz olması için çalışırken ikramlarımızın da lezzeti bizim için ilk sırada yer alıyor. Aşçılarımızın Türkiye’nin her bölgesinden katılan aşçılar arasında elde ettikleri bu başarı bizler için çok değerli. Genç yaşlarına rağmen yakaladıkları bu başarıyı kutluyor, ödüllü aşçılarımızın lezzetlerini tatmak isteyen misafirlerimizi otelimize davet ediyoruz.”